Jeg hørte at noen ville kalle mørketiden til fargetiden her nord. Nå er vi kommet til Grytøya og det skjønner jeg godt. Morgenhimmelen hilser oss i rosa, rødt, gult, lilla, og fersken og lyset er så vakkert at man kan grine av mindre.

Vi er så heldige, at et havørnpar bor like over husåsen her. Hver morgen ser vi dem seile majestisk forbi vinduene, ned mot havet.

Og jeg må virkelig rose Harstad for alle de kule gründerbutikkene. Hjerterdame, Lykke & Lukas, Bakerinnen og Vakre Vene er et must å stikke innom når vi er i Harstad. Og hver gang jeg er hjemme, så stikker jeg innom Pryd av Capelli for å fikse håret. Så nå har jeg fikset det og nå er det blitt ganske så isblondt.

Oda gjorde en bayalage, og det ble en stor forandring.

I kveld skal vi på den aller beste restauranten vi har vært på, av alle steder, både Norge og utlandet. Nemlig Umami. I sommer fikk vi en helt utrolig matopplevelse med tolv retter. Vi har gledet oss i månedsvis

Hurra for vakre Nord, kunne ønske du var enda nærmere ❤️