Dagens wtf!

Var på Paleet for å ta en kaffe med en venn i dag og måtte gå på stellerommet for å skifte på Åse. Stod en lang linje med japanske cruisepassasjerer i dokø, men ingen med barnevogn. Gikk derfor forbi og sjekket døra på stellerommet som viste hvitt, men var låst.

«Bitch, bitch!» hører jeg da litt uklart bak meg. Jeg snur meg og en japansk mann ser på meg og sier igjen: «Bitch.» Jeg ble helt paff, men samlet hodet og pekte på baby/tåteflaskeskiltet og sa : «Sorry, but this is a nursing room. «

Mannen bet ordene i seg og sa flaut sorry.

Skulle gjerne hatt noen bedre, velformulerte gloser jeg kunne ha sagt der og da. Slik som: «Oh, sorry do YOU need to use it to breastfeed, sir? » eller » Sorry, but you are a big boy now and have to use the mens room like the rest of them». Men får håpe han ble dugelig nok flau foran resten av køen.

Ble litt skjelven etterpå. Vet ikke om jeg ble lei meg eller pisst. Skjønner at han kunne kanskje misforstå, men måten han henvendte seg på?!

Dagens utblåsning. Takk for meg!