Sommerdagene flyr forbi og vi må passe på å nyte dem mens vi kan. Lørdag var det deilig vær, men både jeg og Egil startet morgenen litt seint. Alle var litt trøtt og sure, men jeg tok mot til meg og trippet ned på kjøkkenet for å sette på kaffe. Samtidig tikket meldingen inn om at vi hadde fått en gave på døren, nemlig morgenlevering.

For en superdeilig overraskelse! Beste starten på helgen kunne vi ikke fått – det var verdens beste gave for slitne småforeldre! 🙏🏻

Det fikk oss begge i bedre humør og vi bestemte oss for å fortsette dagen i samme gode stil, så pakket ranselen og kom oss ut på blåbærtur.

Åse var storfornøyd med å være i bæreselen og vi fikk en flott tur.

Jeg var, som alltid, bekymret for å få flått på meg så prøvde å holde meg unna langt gress. Men er du i skogen, så er du i skogen og da er det ikke til å unngå. Egil googla om det var flått i Oslomarka, men det stod at det var ytterst sjelden.

Det var lite blåbær, men vi fikk plukket nok til to små tallerkner til kvelds, så gav oss med det og dro hjem.

Svingte innom butikken for å plukke opp litt mat til senere da jeg plutselig kjente et lite dyr som kryper på armen. Og jommen var det ikke en flått! En bitteliten en, men nok til å gi meg et støkk av panikk. Dro sporenstreks hjem og finkjemmet hele familien for flått.

Det ble med den ene, men det var mer enn nok for meg 😱 Og jo, jeg vet de som regel ikke er farlige, men alle har vi vel noe som vi er redde for.

Men ut i marka, det skal vi igjen – vi må jo få funnet årets sopp!