Har drømt lenge om å klippe håret i en lob, og da jeg var hjemme i Harstad falt endelig lokkene. Det ble litt på styrten, så Åse fikk være med i bæresjal under hele seansen. Hun koste seg og sov hele tiden ?

Vi hadde litt tid til overs før fergen gikk, så stakk innom Pryd og lot det stå til. 20 cm kortere ca ?? Skikkelig rufsete reisehår å ta tak i for frisøren.

Tada! Så fornøyd med kortere hår. Ser sunnere ut og er mindre tilgjengelig for å Åse å gripe tak i ?

Det var sykt deilig å være hjemme og vi storkoste oss i finværet i nord. Det var et overraskelsesbesøk til mamma og pappa som enda ikke hadde møtt Åse. De så ut som to spørsmålstegn da vi plutselig sto i døra! Vi ble alle litt rørt og koste oss hjemme i noen dager. Nord-Norge er bare fantastisk å komme hjem til!

Nå pøser det ned her i Oslo og vi sitter inne og tenker på å gå ut selv om det ikke frister. Noen gode forslag til en regnværsdag?