Fin på håret

av LISE DRAGLAND

Når kommer du?

Vi er et steg nærmere. Snart kommer han eller hun som ligger der inne og venter på å møte verden utenfor. På fredag sa jordmoren at jeg så veldig fødeklar ut; hodet til babyen var festet, magen har beveget seg nedover, jeg har mase/modningsrier og neseryggen er bredere. Det siste tegnet har jeg ikke hørt om før, men det er vist et tegn det også ??

Prøver å forberede meg på siste innspurt ved å nyte solen ute, unne meg litt ekstra kos (les kaker) tenke positivt, sove og strikke.

IMG_1227

Makroner er aldri feil når man er trøtt. Aldri.

FullSizeRender (3)

Og i dag gikk den berømte slimproppen (skulle virkelig ønske at den hadde et annet navn, altså), så det betyr at vi er et steg videre på veien. Nå lurer jeg bare på når babyen kommer. Det er som å vente på julaften uten å vite når julaften er.  På tirsdag er det fullmåne, og jordmødrene liker visst å tro at flere føder da. Så hvem vet? Jeg har selv tippet på mandag, så får vi se. Gleder og gruer meg på samme tid. Skulle egentlig ønske man kunne få baby uten å føde ? Men det er vel ikke et valg akkurat.

Så nå krysser vi fingre, har fødebagen klar, og prøver å slappe av den lille tiden vi har igjen som kun to i familien Dragland Hagerup  ?

 

 

 

 

2 Comments

  1. Mm, de så gode ut! Ha en fin mandag :)

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2019 Fin på håret

Theme by Anders NorenUp ↑