I går ble jeg lurt trill rundt. Hadde sett for meg en dag hvor vi skulle fikse loftet, vaske klær og støvsugeog vaske trappen. I stedet ble det ballonger, kake, blomster og overraskelsesbabyfest – for både mor og far. Snakk om fabelaktige venner vi har! Egil dro meg med ut på en morgenkaffe på Nord, og jeg var klar til å sette i gang med dagens gjøremål da vi kom tilbake inn døra hjemme, men i stedet var det pyntet, trukket kaffe og våre gode venner stod og gjemte seg i stuen – og kom frem med et litt forsiktig «Overraskelse!»rop i frykt for at vannet skulle gå som følge av litt for mye action.

babyfest

Og ikke bare hadde de lurt meg, men de hadde lurt Egil også, slik at hans venner fikk være med på kalaset også. Ganske så tidsriktig babyfest med likestilling vil jeg si :)

babyfest

Sjekk ut origami-storken da! Den skal rett inn på barnerommet :)

IMG_1171

Og det ble en babyfest akkurat slik som jeg tenker at babyfester bør være: Den høygravide fikk slappet av og besøket fikset både både oppdekking, kaffekoking, rydding og oppvask, det var pyntet med blomster og ballonger, og vi fikk  gavekort på både  barnepass, husvask og middagslaging og også mange andre flotte andre babygaver også.  I tillegg fikk vi hjelp til hagemøbelmontering underveis av besøket. Folk altså ⭐️ Jeg slapp av folk gjettet på magemålet mitt,  men fikk i stedet dobbel porsjon kake ? My friends get me!

babyfest

Glemte helt å ta bilder av opptrinnet – det var så trivelig å bare være i øyeblikket!

Nå teller babynedtelleren bare 11 dager igjen til nedkomst og vi gleder oss skikkelig til å møte Lillebill. Om det blir jente eller gutt vet vi ikke, men jeg holder en knapp på at det blir en gutt? Så kan dere jo få gjette navn frem til da :)