Det begynne endelig å våres og jeg tar stadig nye blomsterbuketter med meg hjem for å få litt farge inn i hverdagen. Ranukkler er noe av de fineste jeg vet – og så så jeg at blomstene hadde nesten lik farge som en av mine favorittprodukter om dagen: Thickening Spritz fra O&M.

fin på håret, hårblogg, hårspray, o&m

Håret mitt er blitt veldig deilig og fyldig som et bi-resultat av graviditeten, så nå bare håper jeg ikke mister så mye når jeg begynner å amme. Bruker sprayen for å gi enda mer fylde og varmebeskyttelse når jeg føner håret.

fin på håret, hårblogg, hårblogger, hår, styling

Nå er det kun 4 uker igjen av graviditeten, så hodet mitt er ikke helt tilstede siden jeg tenker mye på både fødsel og den nye delen av livet vårt som skal starte. Tok en tur til the Well i helgen for å få litt kvalitetstid med Egil. Var utrolig avslappende, men var litt skuffende å ta gravidmassasje: De kan ikke massere så hardt, så det ble litt som å bli «kost på» av en fremmed. Haha. Men skal turen igjen når Lillebill er kommet, og unne meg en skikkelig massasje.

Nå starter dagen min, så ønsker dere en skikkelig fin start på morgenen :)