Hvem liker vel ikke stort og sexy hår? Om du ikke rekker opp handa nå, så mistenker jeg deg for ljug. Stort hår er hot! Mitt naturlige hår er så platt og glatt at det er ofte vanskelig å få til de store og heftige frisyrene. Men det finnes heldigvis noen knep i boka for å få håret mer fluffy and puffy.

Disse volumproduktene er fantastiske og er blitt fast inventar i min hår-rutine.

DSCF0150

1: Bruk volum mouse på røttene når du tørker håret. Det gjør en enorm forskjell – særlig hvis du har fint og nordisk hår. Jeg har før brukt Big Sexy hair sin versjon, men er nå kjempefan av O&M sin Rootalicious. Og navnet er jo bare staselig!

2: Føn mens du bøyer hodet opp ned. Begynn ved røttene og føn ut i tuppene. Enkelt, men det funker.

3. Tupper. Fin frem den kammen og form i vei, jente! Gre over med børste etterpå for å roe ned og sette frisyren. Om du ikke synes tuppering er greia for deg, så finnes det også små skumputer ( de ser nesten ut som innleggene på bh-er) som du kan legge inn ved hodebunnen, for å så dekke med hår for å få litt mer høyde på frisyren.

4: Thickening mist for å bygge fylde er ikke så dumt altså. Jeg sprayer i min før jeg føner og det «plumper» opp med rikelig fylde. Atonic er veldig lett å bruke og tynger ikke håret.

5: Bruk tørrsjampo ved røttene og masser godt – det løfter håret og gir tekstur.

DSCF0145

Den siste her(Project Sukuroi, eller Project Sukkerhoi som jeg kaller den)  hjelper deg nok ikke med volum, men det er min all time favorite siden den lukter så utrolig behagelig. Og så er den ofte sårt trengt etter jeg har styrt rundt med håret. Den roer det ned og gir masse glans i lengdene. ✨

Og som du nok kanskje vet, så er jeg stor fan av Original Mineral sine produkter, og har gitt bort et produktsett før på Instagram. Så hva sier der – Er det nå kanskje på tide å gjøre det igjen?