Som sikkert mange andre, har jeg store drømmer. Men på veien dit, møter man motstand og det er lett å kjenne at man rett og slett blir matt. Enkelte dager føler man seg som en stor skuffelse. Man strekker ikke til – verken for seg selv eller andre. Man blir umotivert, deprimert og frustrert.

Og om jeg kan gi et godt råd for slike dager, så er Embrace your inner loser!
En venninne fortalte meg denne setning og det er ikke akkurat en kampsang. Tvert om. Men den resonnerer veldig godt hos meg. For noen ganger må man få lov til å ha en dårlig dag. Kjenne på hvordan det er å være lei seg og si: Faen, denne dagen er jo helt ræva.

Perfekt soundtrack 

Jeg tror det er sunt å tillate seg en dårlig dag innimellom. I stedet for å prøve å alltid samle seg, er det godt å av og til gi litt slipp, være litt taper og heller starte neste dag med en frisk start.  Man ikke burde ha dårlig samvittighet for at man anerkjenner at man har en dårlig dag. Det betyr heller ikke at man skal gi opp drømmen sin – Morgendagen finnes for en grunn!

inspirasjon, fin på håret

Og etter å ha tillatt seg å ha en dårlig dag, så føles også ting ofte litt bedre. Så om du har en dårlig dag i dag: Embrace your inner loser og ha en flott morgendag 😉