Disse frisyrene kommer du til å se mer av i sommer.

Sommeren er i anmarsj – det føles faktisk som det er mer sommer enn vår! Har i det siste brukt lange ettermiddager med å styre i hagen. Du, så deilig det er med grønt og blomster i sin egen hage. Kjekt med egenproduserte blomster til å stikke i håret når det trengs litt ekstra pynt også.

Et håraccessoar som også er nydelig i  fletter er hårringer. Det er enkle smykker som man fester i fletten eller håroppsettet.  Glitter har faktisk disse til en ok pris, så sjekk dem ut. Ellers er det som sagt, knallfint å bruke levende blomster.

Med sommeren, så kommer også deilige bad, løse fiskebensfletter og saltvann i håret. Det er få ting som gir mer sommerfølelse enn det!

sjohar

Om du ikke hæres (som vi sier i nord) å gå for et dypp i havet, så er vel alltids saltspray redningen.
Hva inspirer deg til sommeren?