Fin på håret

av LISE DRAGLAND

Extensions steg for steg

Slik bruker du løshår for en fyldigere frisyre

Jeg skal pent innrømme at jeg lenge var svært skeptisk til extensions eller løshår om du vil.  For meg ga det assosiasjoner til glamourjenter og jeg så ikke helt nytten av det. Men så!

Når du først blir litt hekta på å fikse hår, er extensions kjempemorsomt å holde på med. Det gjør håret fyldigere og du kan leke mer med ulike frisyrer selv med skulderkort hår. Det tok et par ganger før jeg fikk dreisen på det, men nå er jeg en evig fan. I bryllupet brukte jeg extensions fra Luksushair som jeg krøllet og det gav både lengden og fylden jeg ønsket.

steg for steg extensions(foto: Kai Dragland)

Her ferdig stylet:

fin på håret, steg for steg, hårblogger, blogg, stylist,

Har du ikke så mye erfaring med extensions? Ingen fare. Jeg har laget en enkel steg for steg tutorial her:

Husket å abonnere på min Youtube kanalen med alle mine hårvideoer?

Jeg bruker selv clip-on extensions fra Luksushair i fargen 613 /18.  Er selv veldig fan av dem og skal snart fornye med en ny farge som passer bedre min nåværende hårfarge.  I videoen avslutter jeg frisyren med Shine Light Reflecting Spray fra Oribe.  (Sponset)

Håper det var til hjelp for deg som har lyst å prøve ut hair extensions, og spør gjerne om du har noen spørsmål.

HA EN FANTASTISK UKESTART!

1 Comment

  1. Grethe Neergaard

    12. April 2016 at 08:44

    Du var kjempefin på håret på bryllupsdagen din, og flott også på denne videoen, både med og uten flette!

    Hilsen Grethe Annie

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2019 Fin på håret

Theme by Anders NorenUp ↑