Etter en lang vinter har de fleste følelsen av at både hud og hår er ganske grått og trasig. Som de aller fleste, craver jeg også etter farge og litt friskhet nå som våren banker på døren. Så her er noen enkle og vårfine tips.

For å få tilbake glansen i håret sverger jeg til to produkter:

  1. Ukentlig Olaplex-kur. (Les om da jeg testet Olaplex)
  2.  Project Sukuro av Original Minerals. (sponset)
    Fantastisk gullskimmerende serum som gjør håret mykt og glansfult. Den lukter helt nydelig! Jeg bruker en liten dæsj i håndkletørt hår mens jeg føner det, og avslutter også med å dra produktet lett igjennom håret for å roe det ned.

fin på håret, olaplex, project sukuri, hår, hårblogger, hår, hårstylist

3: Fargerik hårpynt
Det er deilig å endelig slippe lue på tur til jobb. Å pynte håret med fargerike blomster kan muntre opp selv en en enkel flette. Denne enkle blomsterremsen kjøpte jeg på H&M.

.fin på håret, hårstylist, hår, hårblogger, hårpynt

20e5eda4-41ee-4738-baba-8dc52614ed25

S.I.M.P.L.E  D.O.E.S  I.T!
Og jepp, mine vakre baggy øyelokk kommer nok fra binge-watching av House of Cards. Det er så altfor, altfor spennende. Sett slutten, eller?