I morgen går Costume Awards av stabelen og jeg skal for første gang  delta.  Det er utrolig hyggelig å bli invitert til slike festligheter, og gleder meg veldig til førfest på Gevir og prisutdeling i Gamle Logen.

Har som mange vet, ikke hatt bloggen min så lenge, så synes arrangementer som dette er skikkelig stas. Man kan vel kalle meg newbie i denne verden.

Lar så klart ingen mulighet til å pyntes seg snike unna, så har nå funnet meg kjole og hårsmykke fra Zara og skal gjenbruke mine bryllupssko fra Ganni. Har fått tilbud om å bli sminket og få fikset håret av stylister på Gevir. Vanligvis liker jeg best å ordne slikt selv, men må innrømme at det er også veldig deilig når andre gjør det, så blir spennende å se hvordan de styler meg.

costume awards

Dette er noe sånn stil jeg tenker kunne vært pent.

Siden festen er ganske så fullbooket, kan jeg dessverre ikke ta med meg følge. Så det betyr at jeg får prøve å skru på skravla og mingle meg igjennom kvelden som best jeg kan. Lover å skrive om hvordan det hele gikk for seg etterpå :)

Artig blir det, uansett. God onsdagskveld!