Denne enkle hverdagsfletten klarer du på kun fire minutter.

Før jul spurte en av dere om jeg kunne lage en frisyre med flette hvor håret også var løst. Denne versjonen synes jeg er en smart redning om man har dårlig tid på morgenen. Den lette tupperingen gir det hele litt mer eleganse og volum.

Slik gjør du det:

1: Tupper lett fra midten av hodet og  bakover

2: Dra ut en liten passasje fra bak øret på venstre side

3: Flett passasjen – dra i den for å lage mer volum. Gjenta steg 1 -3 på høyre side.

4: Legg fletten over hodet som et bånd og fest med hårnåler. Gjenta fra den andre siden.

5: Ferdig. Avslutt med en lett hold spray.

 

Synes det er superstas at dere etterspør frisyrer og jeg har flere på blokka nå som jeg endelig har kommet meg i hus. Gleder meg til å komme i gang med dem. Må bli litt flinkere til å huske å ta bilder slik at dere bedre ser resultatet – men jeg lærer litt underveis og så håper jeg dere har tålmodighet med min prøving og feiling med videoklippingen.

Nå skal jeg synke meg ned i badekaret med litt hårkur og badebomber for å starte uken litt rolig. Hva gjør dere for å komme dere unna den verste vintergufsen?