Jeg var helt overbevist om at jeg skulle gå for grått hår! Det ser så rått ut og har en nydelig edge.  Men etter god hjelp fra Amok frisør ble jeg litt neeeey, dessverre. Grått er en kald farge og som frisøren påpekte – mine farger er veldig gylne. Det betyr at for at det skulle se fint ut, så måtte jeg bruke mye sminke hver dag for å kjølne ned egne farger slik at det ble en mer naturlig match. Så da gikk jeg i tenkeboksen og kom frem til at jeg kanskje heller skal lysne mine gylne farger i første omgang, og så får vi se litt etterhvert

.fin på håret, grey, grått hår, granny hair

Det er så klart litt kjedelig å ikke ta en hel forandring, men det er bedre å få gode råd og tenke seg godt om før man går drastisk til verks. Så får jeg heller tenke på om jeg skal blande inn litt fargeklatter av rosa og lilla som jeg gjorde før.  Hvem vet? Hva tenker dere kunne vært pent?

Må forøvrig bare beklage at det er litt stille på denne kanten med tanke på video tutorials – vi er enda i innflyttningsfasen her på Malerhaugen, og har brukt maaange ettermiddager på å montere møbler og pakke ut esker. Det begynner virkelig å bli et hjem, men vi har enda noen esker og monteringer foran oss. Men skal ved første anledning få lysriggen min opp og få filmet endel av tutorialene dere har etterspurt – jeg har ikke glemt det! :)

Nå skal jeg prøve ut noen nye hårprodukter jeg har gått til innkjøp av for å teste ut, og så ønsker jeg dere en skikkelig god adventskveld.