Selv om jeg har fått for vane å bruke endel penger på gode kvalitetsprodukter til håret, er det fortsatt gode rimelige alternativer som funker fint. Noe som passer ekstra godt nå som de flere av oss sikkert kommer til å dra kortet varmt i desember.

Got 2b 2 sexy hairspray

Sprayen gir godt hold og lukter av bringebær. Den er også rimelig tørr, så den hindrer at håret klistrer seg så veldig. Men (!) husk på å alltid man spraye 20-30 cm unna håret.

0048465_l

3 minute miracle 

For alle oss som ofte har dårlig tid om morgen – say hallelujah. Denne hårkuren fra Aussie gir masse fukt og lukter godt. Jeg bruker kuren kun i lengdene og den er perfekt nå som vinteren er her.

10003292

L’Oréal Professionnel Mythic Oil

Denne er god å bruke om du har typisk fint nordisk hår. Den har lett konsistens og gir masse glans uten å tynge håret –  noe som ofte kan være problematisk når man har fint/tynt hår. Vil nevne at om du har en grovere hårtype, så forsvinner nok produktet litt i håret.
10575615-1326815673-531811

Cocosa Kokosolje

Tja, den koster jo litt er enn det andre jeg har nevnt, men samtidig så varer den jo så utrolig lenge.  Og kokosolje kan brukes til nesten alt! Til håret kan du bruke den i lengdene – både for å gi fukt og for å gi glans.  Har lest at flere som sliter med sensetiv og tørr hodebunn også bruker den i hodebunnen som en kur over natten, så det skal jeg selv skal prøve ved første og beste anledning.

fin på håret, 5 billige hårprodukter

Blax hårstrikk

Jeg kan ikke lovprise disse strikkene nok! På denne linken finner du dem til kun 19 kroner. De koster vanligvis 79, men de er faktisk verdt hver krone: De gnager ikke på håret, er nærmest usynlig og de holder formen svært godt slik at de varer og varer.

blax hårstrikker, fin på håret, rimelige hårprodukter, billige hårprodukter

 

Har du noen egne rimelige favoritter som du synes fungerer godt for ditt hår? Blir alltid glad for å høre andres tips, så sleng gjerne igjen en kommentar under :)