Fin på håret

av LISE DRAGLAND

Ny favoritt i huset: Oribe Dry Texturizing Spray

Tørrsjampo og tekstur i ett!

Å jobbe med riktig verktøy er viktig for å få godt resultat.  Siden jeg har typisk nordisk hår med tynne hårstrå som er særdeles glatt, behøver jeg tekstur i håret for å få frisyrer til å sitte.  I går stakk jeg innom Amok frisører på Tøyen og fikk en super anbefaling: Oribi Dry Texturizing Spray.

Brukte den i dag når jeg ville freshe opp håret (litt som en tørrsjampo) og også for å få litt mer struktur i håret.  Sprayen er helt nydelig, så falt helt pladask. Lukter himmelsk også.  Resultet ser du selv: Tuppert krone, et par spraytrykk med Oribi og litt hjelp av en ponytail fixer og en sløyfe. Voila!

fin på håret, hår, hair, updo, hairstyle

Må innrømme at jeg ble ganske fornøyd selv siden det er første gang jeg tester ut både Oribi og ponytail fixer. Frisyren var både lett og pen å fikse selv.
Oribi fås kjøpt hos frisører og www.oribe.com

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

© 2019 Fin på håret

Theme by Anders NorenUp ↑